NATURAL REMEDIES

ISLAMIC CALENDAR

SYAMPU

Rata-rata ramai dikalangan kita mengalami masalah dengan rambut. Rambut adalah umpama mahkota kepada wanita dan juga lelaki. Syampu ini aku rekomenkan kat sesiapa yang sudi membaca blog ini kerana aku adalah salah seorang daripada yang mengalami masalah tersebut. Aku dah cuba banyak jenis syampu D'Herbs dan macam-macam jenis lagi.

Setiap hari bila bersikat mesti ada lebih kurang 20 helai rambut aku yang gugur, sikat dengan tangan pun gugur jugak apatah lagi dengan sikat.

Satu hari aku beli syampu ni harganya RM60 kat sebuah salon kat kampung aku. Masa mula-mula aku try syampu ni terus rambut aku tak gugur sehelai pun. Wah betul kata nyonya yang jual syampu tu. If dah pakai sekali mesti datang cari lagi.

Syampu ini didatangkan dengan Hair Tonic sekali. Katanya syampu ala-ala syarikat Yun Nam hair care tu. So sesiapa yang berminat sila hubungi Nisa 012 2586320. Aku dah cuba dan ini adalah testimoni aku yang benar. Syampu ni tahan 6 bulan. So untung kalau beli syampu ni coz ada Hair Tonic untuk menguatkan rambut sekali.

Kat bawah ni ada gambar syampu yang aku cakap ni.


No comments:

Post a Comment

nisa