NATURAL REMEDIES

ISLAMIC CALENDAR

Wednesday, November 27, 2013

APA RASA BIJI APRIKOT ?

Salam semua. Rindu dengan blog kesayangan aku yang dah lama tak update.

Korang pernah rasa biji aprikot. Biji aprikot ni memang bagus amalkan untuk merawat kanser. Banyak kajian telah dijalankan di luar negara. 

Biji aprikot ni ada 2 jenis. Ada yang pahit dan ada yang tak pahit. 

Rasa biji aprikot yang tak pahit macam kacang almond (badam). Kacang ni tak pahit pun cuma bila dah makan banyak-banyak baru ada rasa pahit sikit tu pun cuma kat hujung-hujung je.

Kalau dimakan digabungkan dengan kismis rasanya macam makan kacang almond je. Sedap sangat. Sangat sesuai dijadikan kudapan harian.

Aku tak pernah try yang pahit lagi. Nanti bila aku dah rasa aku bagitau. 

Lagipun ia mempunyai khasiat untuk merawat kanser.

Harganya cuma RM25 untuk 500gm. Sesiapa berminat boleh hubungi Nisa 012 - 258 6320.

No comments:

Post a Comment

nisa