NATURAL REMEDIES

ISLAMIC CALENDAR

Monday, August 26, 2013

GOGEN PREMIUM COLLAGEN POWDER

Kenapa kaum wanita kena amalkan kolagen.

Arini aku nak share pasal kolagen dan kesan terhadap kaum wanita. Aku memang amalkan kolagen untuk kecantikan je. Tapi selepas aku baca artikel kat dalam magazine daripada luar negara yang mengatakan ia adalah sumber terbaik untuk wanita kerana ia akan menstabilkan hormon.

Hormon ini adalah penting untuk melancarkan period, melambatkan proses menopause banyak lagi khasiat kolagen ni untuk kaum wanita. Kenapa kita perlu untuk melancarkan period sebab kalau period kita tak lancar memang susah untuk mengandung.

Kolagen ni juga berkesan merawat jika mempunyai masalah tulang belakang. Kolagen ini juga telah diamalkan sejak beribu tahun oleh masyarakat Jepun dan juga Barat. Mereka juga mengimpot kolagen ni daripada Asia. Kolagen ni juga telah dicampurkan dalam bahan kosmetik mereka terutama produk daripada Jepun. Sebab tu kalau kita tengok kulit orang Jepun sangat halus.

Selain daripada tu ia juga akan membantu menganjalkan kulit.

Tak kisah samada kolagen mentah atau dalam bentuk serbuk. Kalau yang mentah tu memang rasa asli tak ada bahan campuran. Kalau Gogen ni dah siap dengan vitamin C.

So kaum wanita dan perempuan yang ada masalah dengan period atau masalah dengan hormon, amalkan kolagen ni daripada sekarang sebelum terlambat.

Kolagen mentah ni ada bau sikit, so kalau sesiapa yang tak tahan dengan bau dia boleh lah cuba Gogen. Gogen ni memang tak de bau langsung dan dalam bentuk serbuk. Boleh dicampurkan dalam sup atau pun minuman.

Kalau sesiapa yang berminat boleh order Gogen dengan aku ye. Hanya RM60 sebotol dan tahan untuk sebulan. Untuk lebih berkesan 2 botol untuk sebulan. Dua kali sehari. Pagi sebelum makan dan sebelum tidur.

Kena amalkan secara berterusan baru nampak kesan. Boleh baca testimoni aku dalam entri-entri yang lepas.

Gogen ni lebih murah kalau dibandingkan dengan serbuk kolagen keluaran lain. Dan juga berdaftar dengan KKM.

Kalau berminat sila hubungi Nisa 012 258 6320.No comments:

Post a Comment

nisa