NATURAL REMEDIES

ISLAMIC CALENDAR

Thursday, July 11, 2013

SYAMPU TERBAIK DAN BERBALOI MENGATASI RAMBUT GUGUR

Salam semua. Arini dah Jumaat 3 Ramadhan. Selamat berpuasa kepada semua pembaca.

Arini aku nak share testimoni syampu ESZ ni dengan korang semua. Pada korang yang mengalami masalah keguguran rambut dan tercari-cari syampu atau tonik, aku rekomen silalah cuba syampu ni yang ternyata sangat bagus dan berkesan. Aku ada banyak testimoni termasuk aku sendiri. 

Aku memang guna syampu ESZ ni. Dia ada sekali dengan tonik. Harga memang berbaloi sebab RM60 ada syampu dan tonik sekali. Dah tu dia tahan dalam 4 bulan. Syampu ni kalau pakai memang akan nampak kesan serta merta. Sekali pakai memang akan nampak kesan. Ini yang aku rasa dan semua yang telah menggunakan syampu ni.

Aku memang rekomen sangat-sangat kepada sesiapa yang mengalami masalah rambut gugur untuk mencuba syampu ni. Terbaik kalau nak dibandingkan dengan semua jenis syampu yang ada kat pasaran tu.

So sesape nak cuba boleh hubungi Nisa 012 258 6320. Syampu ni terhad coz stok dia akan diambil semasa aku balik kampung je.

Memang tak menyesal kalau beli syampu ESZ sebab aku dah guna sendiri dan memang akan nampak kesan selepas sekali dah pakai.

Harga RM60 syampu dan tonik.


No comments:

Post a Comment

nisa